Retourbeleid

Bevalt het product van uw keuze toch niet helemaal? Dan bieden wij de mogelijkheid om dit product te ruilen en of retourneren.

In dit artikel leggen we je aan de hand van een stappenplan precies uit hoe je dat doet. 

Ruilen en retourneren: hoe doe ik dat?

Wil je een artikel retourneren? Dan vragen wij je het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen.

Het stappenplan:

1. Meld bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen, dit mag zonder opgaaf van reden. Je retour aanmelden kan zowel telefonisch (+316 39 140 140) als via e-mail (retouren@ledtherebelight.eu). Doe dit tot 14 dagen na ontvangst van je artikel.

2. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je verzoek. Je ontvangt ook de instructies voor de verzending van het artikel. De kosten voor het verzenden van de retour zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

3. Na ontvangst van je zending, stuurt Led There Be Light een ontvangstbevestiging via e-mail. Belangrijk om te weten: Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het factuurbedrag binnen 14 dagen terug, afhankelijk van je wens.